Video για ακίνητα, βίλες, real estate

Γιατί Real Estate videos;

Το video marketing έχει μακράν το υψηλότερο ROI από οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό εργαλείο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Video για ακίνητα, βίλες, real estate

Γιατί Real Estate Videos;

Το video marketing έχει μακράν το υψηλότερο ROI από οποιοδήποτε άλλο διαφημιστικό εργαλείο.

ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ
Αυξάνουμε τη ζήτηση σε πολυτελή ακίνητα

Αυξάνουμε τη ζήτηση σε πολυτελή ακίνητα

Τα social media είναι πλέον οι μεγαλύτερες διαφημιστικές πλατφόρμες και το βίντεο είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. Είτε είναι facebook cover video, είτε instagram video ad , είτε linkedin native video, το γεγονός είναι ένα. Το βίντεο είναι το πιο απαραίτητο εργαλείο του σύγχρονου μάρκετινγκ.

Τι βίντεο χρειάζεστε;

Τι βίντεο χρειάζεστε;

Εταιρικό

Δώστε σε όλους μια γεύση της εμπειρίας που θα ζήσουν αν αφεθούν στις υπηρεσίες σας και κερδίστε τους από την αρχή.

Ένα επαγγελματικό βίντεο που περιγράφει τις υπηρεσίες από την οπτική του πελάτη, εξάπτει ακόμα περισσότερο την φαντασία και την περιέργεια. Παράλληλα, δυναμώνει την αίσθηση ότι οι πελάτες σας βρίσκονται σε καλά χέρια, είτε πρόκειται για villa sales/rentals είτε για υπηρεσίες concierge.
Hand-Drawn-Arrow

Villa

Οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν ένα πολυτελές ακίνητο για αγορά/ενοικίαση με βάση το συναίσθημα.

Ένα επαγγελματικό βίντεο δημιουργεί μια έντονη εμπειρία περιήγησης και σας δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσετε το συναισθηματικό δέσιμο που απαιτείται. Οι ενδιαφερόμενοι που θα σας προσεγγίζουν είναι φυσικά πολύ πιο σίγουροι για την επιλογή τους κι έτσι γλιτώνετε χρόνο και χρήμα.
Hand-Drawn-Arrow2

Προορισμός

Ο υποψήφιος πελάτης σας πριν επιλέξει το ακίνητο που του αρέσει, επιλέγει πρωτίστως την περιοχή.

Ένα επαγγελματικό βίντεο παρουσίασης των χαρακτηριστικών της περιοχής και της τοπικής κοινωνίας δείχνει σε όλους ότι γνωρίζετε πολύ καλά την περιοχή και το τι έχει να προσφέρει στους κατοίκους της. Το περιεχόμενο αυτού του είδους διατηρεί την αξία του και συνεχίζει να ελκύει για πολλά χρόνια αποτελώντας έτσι μια σίγουρη επένδυση.
Μάθετε περισσότερα για τα destination videos.
Hand-Drawn-Arrow

Photo Slider

Οικονομική και δυναμική μέθοδος για την παρουσίαση ενός ακινήτου ή ακόμα και ολόκληρου του portfolio σας.

Αξιοποιώντας ήδη υπάρχουσες φωτογραφίες δημιουργούμε ένα βίντεο στο οποίο αυτές διαδέχονται η μία την άλλη μέσω εφέ, μουσικής και γραφικών που δίνουν τις απαραίτητες πληροφορίες. Επαναπροσδιορίστε το υπάρχον φωτογραφικό σας υλικό και θα βγείτε κερδισμένοι.

 • 1

  Στρατηγική

  Καθορίζουμε το είδος του περιεχομένου, το κοινό-στόχο και το επιθυμητό αποτέλεσμα. Σχεδιάζουμε τα θέματα και τα χαρακτηριστικά του κάθε βίντεο. Αναλύουμε το προφίλ των πελατών σας και στοχεύουμε στις ανάγκες και στις επιθυμίες τους.

 • 2

  Παραγωγή

  Έχουμε μπει πλέον σε έναν mobile-first world. Τα βίντεο καταναλώνονται κυρίως σε οθόνες 5,5 ιντσών. Η διαφήμιση δεν είναι μόνο online όμως. Χρησιμοποιούμε κάμερες & drones 4K ώστε το βίντεο σας να έχει υψηλή ευκρίνεια ακόμη και σε εκθεσιακές οθόνες 65 ιντσών.

 • 3

  Δημιουργικό μοντάζ

  Δημιουργούμε ελκυστικές αφηγήσεις, παραδίδουμε το μήνυμά σας και ωθούμε το κοινό σας να δράσει. Δίνουμε κίνηση στο λογότυπο και στα κείμενα. Έτσι, αποκτούν μια δυναμική που τα κάνει να ξεχωρίζουν και να αποτυπώνονται βαθύτερα.

 • 4

  Μετρήσεις

  Γνωρίζουμε τα κανάλια διανομής και τα ειδικά τους γνωρίσματα. Μετράμε την απόδοση του κάθε βίντεο και εξάγουμε συμπεράσματα για τη συμπεριφορά του κοινού σας. Μάθετε καλύτερα τους πελάτες σας και η επόμενη διαφημιστική καμπάνια θα είναι ακόμα πιο επιτυχημένη.

Εναέρια κινηματογράφηση - βίλες - ξενοδοχεία

To video είναι σημαντικότερο από ποτέ!

SHOWREEL 2018
To No1 Villa & Real estate video marketing agency στην Ελλάδα