Η πιο συναρπαστική μορφή αφήγησης

Καθώς οι χρήστες παρακολουθούν ολοένα και περισσότερα βίντεο στο διαδίκτυο, οι διαφημίσεις με βίντεο αποτελούν το πιο αποτελεσματικό μέσο για την προβολή της  επιχείρηση σας.

Το να είστε απλά online δεν αρκεί

Τα social media (youtube, facebook, instagram) είναι πλέον οι πιο δημοφιλείς διαφημιστικές πλατφόρμες, όπου η χρήση βίντεο είναι απαραίτητη.

sailing-aegean-video
sailing-video-marketing greece

Εναέριες και επίγειες λήψεις

Οι εναέριες λήψεις αναδεικνύουν την ομορφιά του Αιγαίου ενώ οι επίγειες, δίνουν μια ρεαλιστική αίσθηση της εμπειρίας που προσφέρετε.

Δημιουργικό Μοντάζ

Το κινηματογραφικό μοντάζ και η χρωματική διόρθωση δημιουργούν μια ελκυστική αφήγηση που αιχμαλωτίζει το κοινό σας και ισχυροποιεί το επιχειρηματικό σας μήνυμα.

dragonfly-video-edit
music production video greece

Αυθεντική μουσική επιμέλεια

Η μουσική επένδυση σας απαλλάσσει από δικαιώματα τρίτων και σας δίνει ‘πόντους’ ως αυθεντικό περιεχόμενο.

Κινούμενα γραφικά

Η εμφάνιση λογοτύπου και τίτλων είναι ενσωματωμένη απόλυτα στην εταιρική σας ταυτότητα, εντυπωσιάζει και προσδίδει αναγνωρισιμότητα.

logo kinoumena grafika
Santorini sailing promo

Όλα όσα θέλετε να ξέρετε!

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με  την οργάνωση παραγωγής, το ύφος του video, τα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις πλατφόρμες δημοσίευσης επικοινωνήστε ελεύθερα μαζί μας. Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το νέο σας διαφημιστικό σποτ!

H DragonFly είναι μια ομάδα ανεξάρτητων επαγγελματιών του κινηματογράφου, της μουσικής βιομηχανίας, της διαφήμισης και του διαδικτύου. Δημιουργούμε ιστορίες, εικόνες και ήχους υψηλής τεχνικής αρτιότητας και αισθητικής
που θα γοητεύσουν το κοινό σας.